Wat betekent?

Heeft u dan ook, ofwel bemiddelt u, werknemers die lange tijd uit dit arbeidsproces bestaan? Of heeft u dan ook werknemers welke niet meer retour mogen keren in hun persoonlijk bezigheden en kunt u nauwelijks alternatieven leveren?

Dit pad begint betreffende het schrijven over een trajectplan. Dat doen we tezamen en die dienen wij in bij UWV. Bij toewijzing betreffende ons budget kunnen wij van start. Gedurende maximaal 4 jaar ontdekken aanvankelijk iedere week -en later iedere 2 weken- gesprekken regio.

CW projecten kan zijn basisbestanddeel betreffende de HLS band. Alreeds 15 jaar succesvol actief op de arbeidsmarkt. Gemiddeld staan daar welhaast tweehonderd actuele vactures bij ons open.

Het re-integratieplan begint met ons intakegesprek met een coach met Kunstenaars&CO. In het gesprek komen uw achtergrond, situatie en toekomstplannen aan voorstel.

Een werkgeverscheque is ons subsidievorm, die is ingezet bij plaatsing met niet meteen bemiddelbare kandidaten bij een reguliere chef. Het gaat teneinde individuele plaatsingen, mits ook om plaatsing van groepen kandidaten in arrangementen. Het zal om ons forfaitair bedrag, die werkgevers mogen gebruiken vanwege genoeg kosten welke zij horen te maken voor het in dienst nemen betreffende kandidaten, bijvoorbeeld bijvoorbeeld vanwege genoeg begeleiding ofwel ter compensatie van verminderde arbeidsproductiviteit.

Wij onderhouden in dit gehele land trajecten via middel betreffende het netwerk van ondersteunende kantoren en locale adviseurs die de verschillende marktsituatie in een regio goed kennen.

a.t. band mag de begeleiding geven welke u benodigd heeft. Neem rustig contact betreffende ons op een kennismakend en vrijblijvend gesprek.  

Een aanpak betreffende Josbois daar op gericht teneinde ons cliënt tot de juiste werkplek te begeleiden. Onze trajecten geraken verzorgd via ondervinden en deskundige collegas. Gedurende dit pad ontvangt u een vaste coach die voor u goed bereikbaar kan zijn. Teneinde wegens u dan ook op een passende werkplek te kunnen vinden is een zorgvuldige kennismaking tussen cliënt en coach van dit grootste waarde.

Dynamisch Duo staat voor een dynamische wisselwerking tussen coach en cliënt. Onze individuele coaching is gericht op zelfinzicht, enthousiasme, openheid en actie.

Stimuleren, kracht geven en doelgericht handelen; dat is een werkwijze welke we hierbij toepassen. We werken resultaatgericht en zakelijk. Hierbij verliezen wij de moeilijke postitie, waarin mensen soms verkeren, niet uit het oog.

Hierna wensen wij het jouw mits netwerker en sollicitant uitkomst kan behalen. Zonodig zullen wij je tevens voordragen aan een werkgever binnen ons netwerk. Veelal kan zijn het niet nodig. Want meestal vind je alleen jouw straat, incluis ons passende baan! Welke waardevolle expertise zal je in de rest van je loopbaan verder echt over pas aankomen.

Die website vervaardigd toepassing van functionele en statistieken cookies vanwege dit optimaal functioneren betreffende more info die site. Door toepassing te maken met die site, stemt u dan ook hierbij in. meer informatie Accepteren

Als u ervoor kiest teneinde betreffende Kunstenaars&CO in zee te kunnen, maakt u samen met de coach ons re-integratieplan. In het idee staat stapsgewijs de aanpak naar economische zelfstandigheid.

De ervaring heeft geleerd dat onze werkwijze vooral goed aansluit voor personen betreffende MBO-peil ofwel beter. Bovendien zijn wij specialistisch in dit begeleiden aangaande lieden naar zelfstandig ondernemerschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *